Γενικά / ΔΝΤ / Διαδίκτυο / Ευρώπη / Εκπαίδευση / Ελλάδα / Κρίση / Κοινωνία / ΜΜΕ / Παιδεία / Πολιτική / Σχολείο

«Λουκέτο» έβαλαν όλα τα σχολεία στην πόλη της Ναυπάκτου

Το κλείσιμο των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης Ναυπάκτου  έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων ως μια μορφή έμπρακτης συμπαράστασης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΠΑΛ (κτηριακό – απογευματινή βάρδια)  και για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάθεσης του προβλήματος σε όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης σε δυο βάρδιες (πρωί – απόγευμα).

Ειδικότερα η απόφαση έχει ως εξής:

Στη συνέλευση, που έγινε στις 13/9/2010, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία το κλείσιμο των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας έως και την Παρασκευή 17/9/2010. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ως μια μορφή έμπρακτης συμπαράστασης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΠΑΛ (κτηριακό – απογευματινή βάρδια)  και για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάθεσης του προβλήματος σε όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης σε δυο βάρδιες (πρωί – απόγευμα).

Απαιτούμε από το δήμο Ναυπάκτου και τη Νομαρχία Αιτ/νίας την , κατά προτεραιότητα, αντιμετώπιση του προβλήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει:

1. να εξασφαλιστεί η ομαλή ροή χρηματοδότησης του έργου έως την ολοκλήρωσή του.

2. η ολοκλήρωση του έργου θα πρέπει να γίνει πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Δηλώνουμε ότι, αν δεν ικανοποιηθεί η ομαλή ροή χρηματοδότησης του έργου, όλοι αυτοί που δημιούργησαν και συντηρούν το πρόβλημα θα βρεθούν αντιμέτωποι και υπόλογοι των ενεργειών τους, απέναντι στο σύνολο των γονέων της περιοχής.

Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής η οποία θα μεταφέρει τα παραπάνω με αυτοπρόσωπη επίσκεψή της στο Δήμαρχο Ναυπάκτου και το Νομάρχη Αιτ/νίας.

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων της Δ/θμιας εκπαίδευσης

Πηγή: esos.gr

Σχολιάστε εδώ:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.