Εκπαίδευση / Ελλάδα / Κρίση / Κοινωνία / Ντοκουμέντα / Προκλήσεις / Παιδεία / Πολιτική / Σχολείο / Σκάνδαλα

600 ευρώ σε εκπαιδευτικό για ένα μήνα υπερωριακή απασχόληση σε … Βουλευτή !!!

Το ποσό των  599,90 ευρώ προβλέπει έγγραφο της  Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας για την πληρωμή εκπαιδευτικού για υπερωρίες ενός μήνα ΑΠΟ 1/12/09 ΕΩΣ 31/12/09 που απασχολήθηκε σε γραφείο Βουλευτή.

Το έγγραφο υπογράφει ο Διευθυντής Πρωτ. Εκπαίδευσης του Νομού Αθ. Σιούτας.

Πηγή: esos.gr

One thought on “600 ευρώ σε εκπαιδευτικό για ένα μήνα υπερωριακή απασχόληση σε … Βουλευτή !!!

 1. Το παραπάνω άρθρο το δημοσίευσα στον «τοίχο» της Διαμαντοπούλου στο Facebook κάνοντας την ερώτηση: «Τι είναι αυτά κα Διαμαντοπούλου;»
  Και η απάντησή της:

  «καταρχάς, το επίδομα αυτό αφορά όλους όσοι είναι αποσπασμένοι σε γραφεία βουλευτών ανεξαρτήτως αν είναι εκπαιδευτικοί ή εν γένει δημόσιοι υπάλληλοι και εννοείται πως το ύψος του δεν καθορίζεται από το Υπ. Παιδείας!
  το επίδομα αυτό συνίσταται… σε υπερωρίες και οδοιπορικά. Οι υπερωρίες στα γραφεία βουλευτών μειώθηκαν απο την Κυβέρνηση στο μισό και οι αμοιβές στα οδοιπορικά έχουν υποστεί τη μείωση που ισχύει για όλα τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων. Αυτές οι μειώσεις αντιστοιχούν ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας του υπαλλήλου και είναι από 300 – 400 ευρώ μηνιαίως.»

  Σε απάντηση άφησα το εξής σχόλιο:

  «Δηλαδή … ένας ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ εκπαιδευτικός είναι σε 2η μοίρα (οικονομικά) από έναν «αποσπασμένο» σε γραφείο Βουλευτή!! Σας φαίνεται φυσιολογικό και δίκαιο αυτό;
  Μήπως πρέπει να κάνετε κάτι αν (όπως λέτε) δίνετε προτεραιότητα στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ εκπ…αιδευτικούς; Είστε πράγματι στο πλευρό μας; Και … επιτέλους … σταματήστε αυτή τη διαρροή εκπαιδευτικών σε γραφεία Υπουργών/Βουλευτών !!! Μπορείτε να πάρετε άλλα άτομα για βοηθούς … όχι από τα σχολεία. Εσείς λέγατε ότι οι εκπαιδευτικοί από φέτος θα είναι στα σχολεία !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΑΥΤΟ;;;»

  στο οποίο φυσικά δεν απάντησε.

Σχολιάστε εδώ:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.