Γενικά

Χρόνια Πολλά Έλληνες το κεφάλι πάντα ψηλά

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες του κόσμου. Ήμερα μνήμης και εορτής η σημερινή μέσα με μαύρες εποχές. Εποχές που αυτά που κέρδισαν οι πρόγονοί μας τότε με αγώνες και αίμα, ελευθερία και ανεξαρτησία, σήμερα να τα διαπραγματευόμαστε στον βωμό χρεών και αδιεξόδων καταστάσεων που δημιούργησαν μικροί, ανίκανοι και επικίνδυνοι πολιτικοί.

Διαβολική σύμπτωση, μπορεί να πει κανείς, ότι σήμερα, ανήμερα της ημέρας της εθνικής Παλιγγενεσίας των Ελλήνων, στην Ευρώπη συζητούν για την υποθήκευση του μέλλοντός μας, όχι μόνο του δικού μας αλλά όλων των λαών της. Διαπραγματεύονται το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της εθνικής αξιοπρέπειας των λαών, που θέλουν να τους καταστήσουν σύγχρονους ραγιάδες με ευτελή αξία να δουλεύουν για τους αφέντες-αγορές που κανείς δεν θα ελέγχει.

Σήμερα λοιπόν, περισσότερο από ποτέ, η μέρα αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό. Τότε αντισταθήκαμε, ματώσαμε, δακρύσαμε, αγωνιστήκαμε και στο τέλος δικαιώθηκε ένα έθνος που για όλους τους υπόλοιπους θεωρούνταν νεκρό. Ας αποδείξουμε και σήμερα ότι δεν είμαστε νεκροί. Είμαστε εδώ, αγωνιστές, ισάξιοι με τους προγόνους μας, δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν.

Ας είναι η σημερινή ημέρα απαρχή μιας νέας επανάστασης ενάντια σε όσους ονειρεύονται την υποδούλωση μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

αἰέν ἀριστεύειν

Σχολιάστε εδώ:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.