Άρθρα που διαβάσαμε / Διαδίκτυο / Ελλάδα / Κρίση / Κοινωνία / ΜΜΕ / Ντοκουμέντα / Προκλήσεις / Πολιτική

Αγωγή Πάγκαλου 1.000.000 ευρώ σε 26χρονο blogger (video)

Εικόνα από το blog του Β. Μυτιληναίου

Ο Πάγκαλος έστειλε αγωγή 1.000.000 ευρώ στον blogger Βαγγέλη Μυτιληναίο*.

Δείτε το άρθρο του Μυτιληναίου στο οποίο απαντά για την αγωγή. Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη αγωγή που του γίνεται από το ζεύγος Πάγκαλου-Χριστοφάκη (η προηγούμενη ήταν από την σύζυγο του Πάγκαλου, την κα Χριστοφάκη την περίοδο των δημοτικών εκλογών για το άρθρο που ανάρτησε στο blog του).

Ο ίδιος μιλά στο  extra και εξιστορεί τι έγραψε και προκάλεσε  τις αγωγές.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ …
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ !!


* Για τον Β. Μυτιληναίο (από το blog του):

Είμαι ένας Ενεργός Πολίτης που δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής και τα ενδιαφέροντά μου στρέφονται γύρω από ζητήματα Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνίας Πολιτών και Νεας Γενιάς.

Είμαι Γραμματέας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αναβύσσου, μέλος της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός-Συνεργασία» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της οργάνωσης Σαρωνικού-Λαυρεωτικής αλλά και της Συντονιστικής Επιτροπής Νέων της «Δημοκρατικής Αριστεράς», καθώς και μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του υπό ίδρυση Σωματείου «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Λαυρεωτικής».

Σχολιάστε εδώ:

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.