Για το blog μας

Blog: ΜΕ ΑΠΟΨΗ - Γράφουμε την άποψή μας ... Σεβόμαστε τον αναγνώστη...

Γράφουμε την άποψή μας και όσα συμβαίνουν γύρω μας που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην ενημέρωση….

Σεβόμαστε τον αναγνώστη … Αφυπνίζουμε συνειδήσεις.

Γράψτε μας τα σχόλιά σας με γνώμονα τον εποικοδομητικό διάλογο.

Αν έχετε κάποια παρατήρηση ή σχόλιο σχετικά με το blog  και θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, δείτε τη σελίδα: Επικοινωνία

Δήλωση:

Τα σχόλια αναγνωστών/μελών που δημοσιεύονται στο blog αυτό, δεν σημαίνει ότι εκφράζουν και την άποψη των διαχειριστών ή συγγραφέων του. Ελέγχονται μόνο για το εάν είναι υβριστικά, προσβλητικά ή θίγουν άτομα και μετά δημοσιεύονται. Δεν γίνεται καμιά άλλη «λογοκρισία» για το περιεχόμενό τους. Εξάλλου, όπως γράφουμε και στην αρχή, «σεβόμαστε τον αναγνώστη…» και «… τα σχόλια πρέπει να έχουν γνώμονα τον εποικοδομητικό διάλογο».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται έχουν ΠΑΝΤΑ αναφορά στην πηγή που τα βρίσκουμε και μας κέντρισαν το ενδιαφέρον (χωρίς απαραίτητα να μας εκφράζουν) και εφόσον έχουμε την άδεια της αναδημοσίευσης.

Όσα άρθρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αναφορά σε πηγή είναι δικά μας. Σε όσα άρθρα γράφουμε απλά «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» ή Ονοματεπώνυμο είναι άρθρα αναγνωστών μας που μας έδωσαν την άδεια να τα δημοσιεύσουμε. Είναι προφανές ότι αυτά τα άρθρα μπορεί κάποιος (εφόσον τον εκφράζουν) να τα αναδημοσιεύσει ΑΛΛΑ, όπως επιβάλλουν στοιχειώδεις κανόνες και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να αναφέρει σαν ΠΗΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (κατά προτίμηση ενεργή).

Ευχαριστούμε !!

ΜΕ ΑΠΟΨΗ banner