Άρθρα που διαβάσαμε / Γενικά / ΔΝΤ / Διαδίκτυο / Ευρώπη / Ελλάδα / Κρίση / Κοινωνία / ΜΜΕ / Μνημόνιο / Ντοκουμέντα / Προκλήσεις / Πολιτική / Σκάνδαλα

Ω, μια αθώα απογραφή !!

Τα διαβάσαμε στο blog αλλενάκι:

Τίτλος: Ω μια αθώα απογραφή! Δε Νομίζω Τζέφρι, Δε Νομίζω Τίνα, στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη, η ενσωμάτωση των Λάθρο στο γενικό πληθυσμό, το Πράσινο Χαράτσι και η απόσπαση Δήλωσης Συναίνεσης Δωρητή Οργάνων είναι ο σκοπός της! Ψάχνουν για μαλάκες!

Ρεπορτάζ σε GUARDIANFOCUSSPIEGEL !
Ανανέωση-Έκτακτο-Επείγον: Η Απογραφή είναι Παραγγελιά!
Οι τοκογλύφοι θέλουν να γνωρίζουν  τι Έχουν Λαμβάνειν!
Το φρικαλέο καθεστώς απειλεί με πρόστιμα όσους δυστροπήσουν στην πρωτοφανή Ταχύτατη και Αιφνιδιαστική Απογραφή του Ηρώδη – Παρακαλούνται οι blogger που θα μπορέσουν να βρουν το έντυπο της απογραφής να το διανείμουν στην μπλογκόσφαιρα διότι είναι τύπου Φορολογικής Δήλωσης και ζητούν απίστευτα στοιχεία.
Ζούμε σε Καθεστώς Ανοιχτής Φυλακής. Και ισχύει μόνο για Έλληνες – οι Λαθρομετανάστες φυσικά δεν θα δηλώσουν τίποτα,
μόνο τη φυσική τους παρουσία στην Ελλάδα!

….

….

Τα ΈΝΤΥΠΑ: Σε pdf

σελ. 1

σελ. 2…
σελ. 3


σελ. 4


σελ. 5
σελ. 6

 σελ. 7


σελ. 8

σελ.9

σελ. 10

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ , ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ……


ΠΗΓΕΣ: αλλενάκι, ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Σχετικό άρθρο: Απογραφή 2011 και Νέα Τάξη Πραγμάτων – αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10/5/2011

6 thoughts on “Ω, μια αθώα απογραφή !!

  1. Παράθεμα: Ω, μια αθώα απογραφή !! (via ΜΕ ΑΠΟΨΗ) | αἰέν ἀριστεύειν

  2. Νομιζω οτι ολα τα στοιχεια πλην της απογραφης ατομων ειναι εκ του πονηρου. Ολα τα υπολοιπα μπορουν να τα βρουνε απο τον Δημο, την Εφορια και ολες τις αλλες Δημοσιες υπηρεσιες. Δηλωνω οτι θα αρνηθω να δωσω οιοδηποτε αλλο στοιχειο πλην του αριθμου των ατομων της κατοικιας μου. Αλλωστε σε καθε απογραφη που γινοτανε ανα δεκαετια αυτο και μονο ζητουσαν.

    ΑΝΔΡΕΑΣ

    • ΣΩΣΤΑ … Τα στοιχεία απογραφής είναι πολύ συγκεκριμένα. Αυτά θα δώσω κι εγώ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Αν αρχίσει «πιέσεις» κλπ τότε θα αρνηθώ.

  3. Παράθεμα: Ο απογραφέας μου χτύπησε την πόρτα ΔΥΟ φορές!! « ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Σχολιάστε εδώ:

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.